truck

Gratis persoonlijke bezorging

professional advice

Professioneel advies

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Advies nodig? Bel: 0113-450 505

Over ons

Onze mensen staan met een glimlach voor u klaar...

De Koffieboer levert met haar team een totaaloplossing van de warme en koude drankenoplossing aan bedrijven met 5 tot 1.000+ ten behoeve van uw medewerkers, klanten, zakenpartners en uzelf. De Koffieboer heeft een gevarieerd aanbod in producten en ingrediënten en voorziet in een eigen merk en is preferred partner van Nestlé Nederland. Dit doen wij met plezier en passie en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Naast een hoge kwaliteit van onze producten en diensten zijn deze tevens scherp geprijsd.

Samenwerking voor de lange termijn

Wij zien onszelf niet als groothandel, maar als allround dienstverlener die er al jaren en decennia voor zorgt dat uw medewerkers, klanten, zakenpartners en natuurlijk u zelf altijd kunt rekenen op een kwalitatief hoogwaardig aanbod van ons volledige assortiment. Voor elk individueel geval ontwikkelen wij complete oplossingen die perfect bij u passen en samen met uw bedrijf verder groeien.

Wij bieden:

  • Individuele aanpassing van alle apparaten op elk moment;
  • Grote keuze aan koffie en koffieautomaten van onze eigen merk;
  • Continue doorontwikkeling van technische innovaties;
  • Een direct contact en een snelle service.
De Koffieboer schenkt aandacht!

Wij streven naar perfectie en optimale flexibiliteit. Daarom passen we elk apparaat en ook de inhoud van het contract aan, zodat het perfect aansluit op uw specifieke situatie. Maar ook dan zien we onze samenwerking als een flexibel proces. Als uw voorwaarden veranderen, veranderen wij met u mee!

Checkmark Close Warning Close