truck

Gratis persoonlijke bezorging

professional advice

Professioneel advies

Proefplaatsing

Proefplaatsing

Advies nodig? Bel: 0113-450 505

Onze Koffie (en thee)

Dat wat je bij de boer haalt is altijd vers en smaakt het lekkerst. De Koffieboer heeft een uitgebalanceerd assortiment van verfijnde producten voor je samengesteld. Alles hebben we eraan gedaan om een unieke en verrassende oplossing te kunnen bieden. Hierbij denken wij na over de duurzaamheid van onze producten en ingrediënten, de keus aan partners en de merken die we voeren.

Koffie is een moment van ontspanning...

Laat je betoveren door de rijke aroma’s en de volle smaak van onze koffie. Onze bonen worden met liefde verbouwd en met precisie gebrand om de unieke kenmerken van elke variëteit naar voren te brengen. Van fruitige en bloemige tonen tot intense chocolade- en nootachtige smaken, we hebben voor elk wat wils.

Onze koffie is niet alleen een drank, het is een reis door de verschillende koffieculturen en smaken van over de hele wereld. Van single-origin bonen tot zorgvuldig samengestelde blends, elke kop koffie vertelt zijn eigen verhaal.

We begrijpen dat koffie meer is dan alleen een drankje. Het is een moment van ontspanning, een stimulans voor je ochtendritueel en een gezellige metgezel tijdens een goed gesprek. Daarom streven we naar perfectie in elke stap van ons proces, zodat jij kunt genieten van de beste koffie-ervaring die er is.

Of je nu een espresso, een romige cappuccino, een verkwikkende americano of een aromatische filterkoffie verkiest, wij passen onze koffiemachine aan jouw voorkeuren aan. We bieden verschillende brandingen en maalgraden, zodat je de perfecte kop koffie kunt zetten, precies zoals jij het wilt.

Wacht niet langer! Wij delen graag onze kennis over koffie met je en adviseren je de beste keuze voor jouw bedrijf. Verse bonen, fresh brew koffie of instant? Wij bieden een ruime keuze en onze accountmanagers weten er alles van.

Welkom in de wereld van lekkere koffie. Welkom bij ons.

Duurzame koffie

De koffie van De Koffieboer voldoet op alle fronten aan de hoge eisen die wij aan kwaliteit en duurzaamheid stellen. Samen met onze 3 huisbranders hebben we ervoor gezorgd dat we een brede keuze aan verschillende koffie bieden, met espressobonen voor de espressotechniek, freshbrew koffie voor de filterkoffie en vriesdroogkoffie voor de instant koffieautomaten.

Al onze bonenkoffie en freshbrew koffie is gecertificeerd Rainforest of Bio en ook in instant koffie bieden wij Rainforest keuze.

Duurzame verpakkingen

De verpakkingen van de melktopping, creamer, cacaomix en automatensuiker van ons merk De Koffieboer zijn volledig recyclebaar. De dozen die wij gebruiken zijn voor 80% samengeteld van gerecycled karton. Op dit moment werken wij aan de vernieuwing van onze koffieverpakkingen en wij verwachten deze in 2023 ook volledig recyclebaar te hebben.

De verpakkingen van onze theelijn is volledig recyclebaar en de theebuideltjes kunnen bij het GFT. De buideltjes bevatten geen gebleekt materiaal meer en geen nietje.

Duurzame Sunleaf Tea en de Fairgrounds Foundation

Door te kiezen voor Sunleaf thee ondersteunt u rechtstreeks de mensen in Sri Lanka. Via de Fair-grounds Foundation gaat er per kilo thee € 0,50 naar de bevolking van Sri Lanka in de vorm van scholing, medische ontwikkeling en huisvesting.

Deze stichting is een initiatief van de producent van Sunleaf thee. Zij heeft als sociale en duurzame doelstelling het verbeteren van de woon-, werk – en leefomstandigheden in productielanden voor thee. De Foundation is in 2009 opgericht.

Onder eigen toezicht kan vanuit de Foundation zonder tussenkomst van overige keurmerken direct geïnvesteerd worden in lokale projecten. Zo heeft de Foundation inmiddels de bouw van 5 kinderdagverblijven op theeplantages in Sri Lanka gefinancierd. Hier worden kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar van theepluksters en theefabriek arbeiders opgevangen. De projecten, met focus op verbetering van gezondheidszorg, huisvesting en onderwijs, dragen direct bij aan het welzijn van de Sri Lankese bevolking.

In drie stappen naar een perfecte koffievoorziening:

1 Vul het contactformulier in
2 Plan een adviesgesprek in
3 Samen vinden we de beste oplossing
Checkmark Close Warning Close

Vul nu onderstaand formulier in en wij nemen contact op voor een afspraak.